pondělí 22. prosince 2014

#Hearthstone na Android je jako droga.Čekal někdo něco jinýho?

Blizzard vydal svojí karetní návykovku taky na tablety s Androidem a za mě dobrý. Hraje se mi líp jak na počítači - možnost mobility je prostě k nezaplacení, navíc hra je skvěle řemeslně zmáknutá, žádné lagy,sekání apod (na twitteru jsem narazil na zmínky o sekání na Nexus7 2012).
#Hearthstone už za krátkou dobu svého působení stihnul "nakazit" přes 20miliónů hráčů, což je si myslím hodně dobré číslo. Potkáme se v Aréně? :-)


Tohle trapný a o ničem video přikládám pouze k ilustraci, že všechno běží, jak má (nahráváno na Nexus7 2014).

Karetní hry jsou vůbec oblíbené a chtěl bych tímto upozornit na velmi zajímavý počin z našich končin - Corrabia - jedná se o online webovou karetní hru pod taktovkou studia ARK8 - určitě stojí za vyzkoušení, je na trhu více jak rok, je zdarma a hodně zábavná!

neděle 21. prosince 2014

Závan oldschoolu? C&C v prohlížeči!

Ryzí strategie v době zombie titulů těžko pohledat. Když jsem proto narazil na browser based titul opravdu oldschoolového prvního dílu #Command&Conquer, srdce zaplesalo a myšlenky se vrátily o pár roků zpátky do dob, kdy na hraní byl čas a kdy vycházely pecky, který definovaly směr mnoha dnešním titulům. Doufám,že narazím na víc podobných pecek, který jdou online a nevyžadují instalaci.



Stačí mít HTML5 kompatibilní prohlížeč a můžete to rozjet taky (Chrome, Opera, FF, IE11) jako přidaná hodnota je skvělý soundtrack! ENJOY!

středa 17. prosince 2014